Cautare

19750 de rezultate pentru "nr de telefon al unui reporter pro tv" (3.36 secunde)
Castile wireless sporesc productivitatea muncii si vindeca durerile de cap Utilizarea castilor wireless in locul telefoanelor clasice sporeste cu pana la 23 la suta productivitatea angajatilor in anumite medii si locuri de munca. O analiza in acest sens a fost elaborata de Universitatea din Surrey, Marea Britanie.
A fost lansat cel mai sigur telefon din lume Compania IntSec a declarat ca Tripleton Enigma E2 este cel mai sigur telefon din lume, deoarece ofera posibilitatea criptarii convorbirilor, astfel ca acestea nu vor putea fi interceptate.
Cu un Xbox poti avea propriul SMART TV Consola de jocuri Xbox a primit, recent, un update care ofera si utilizatorilor din Romania posibilitatea de a intra in comunitatea Xbox Gold Pentru 200 de lei pe an, pe care ii puteti plati prin paypal sau direct de pe card, veti primi acces la toate serviciile Xbox si, poate cel mai interesant, va veti transforma instant televizorul intr-unul inteligent.
Acesta se remarca prin designul ultra-slim atragator, fiind cel mai subtire telefon din gama Allview, cu o grosime de numai 7,9 mm. Alte calitati ale terminalului sunt puterea procesorului si viteza de operare crescuta.
De la smartphone-uri la ceasurile inteligente: ... Daca e vorba sa isi cumpere un gadget, cei mai multi dintre romani viseaza la un smartphone de ultima generatie.
Nu e bine sa vorbesti mult la telefon. Iata ce se intampla daca exagerezi, informeaza dailymail.co.uk, citat de Mediafax. In studiu au fost inclusi 500 de studenti care au folosit telefonul in fiecare zi.
Cubot Max, un telefon bun la pret de 120 de dolari (by Gabriel) Cubot Max este un telefon din China cu specificatii foarte bune. ... Intre timp va lasam cu aceasta oferta si cu mentiunea ca telefoanele Cubot testate de noi nu ne-au pus probleme.
Situatiune Ignorantii l-ar putea lua drept un simplu portar, a carui misie e aceea de a ridica si cobori bariera.
Se implinesc 11 ani de la moartea Laurei Stoica. Marturisiri sfasietoare ale fratelui sau In 9 martie 2006, Laura Stoica disparea dintre noi, asa ca in 2017 se implinesc 11 ani de la moartea ei.
Vibrau peretii, trepidau candelabrele si noi, dai si lupta.Chiar daca trecuse de ora trei noaptea, paream inepuizabili. In toata nebuneala aia, nu stiu cum de mi se pare ca-mi suna telefonul. Probabil ca-mi tiuiau urechile, dar ma cobor de pe masa si incep sa ma chiorasc in el.
Extrase de pe pagina de Facebook a lui DON PEDRO: Daca Dragnea desfiinteaza Gestapoul=DNA si-i rupe coltii mutantului, in fata mea se spala de toate pacatele. Dar deocamdata ma indoiesc, el insusi fiind putin muscat de monstru.
Scandal monstru inainte de alegeri! ... Cu doar doua zile inainte de alegeri, presedintele USR, Dan Barna a decalarat ca alianta din care face parte va da romanilor presedintele, premierul si primarul Bucurestiului. ... Mai multe mesaje trimise pe telefonul mobil i-ar putea crea probleme de ordin penal lui Dacian Ciolos.
De fapt, cred ca toata aceasta activitate este compromisa, in acest oras. ... Toti cei care vor avea de-a face cu caracatita vor apela la precedentul Blaga, Stolojan si Udrea. Zeci de membri ai PD-L au umplut cu masinile o strada din Baia Mare.
La data de 24.12.2011, in jurul orei 15:00, Sectia 3 Politie a fost sesizata prin Dispeceratul 112 - Sectorul 1, cu privire la faptul ca, in jurul orei 14:30, o femeie de 26 ani, din Bucuresti, a fost victima unei talharii.
Parlamentul a fost, timp de 5 ani, tinta atacurilor presedintelui.
FARCAS) Inainte de miezul noptii, intre 13 si 14 august 1991, un avion de pasageri IL-18, care zbura de la Bucuresti la Timisoara, avand la bord doar echipajul de 9 persoane, anunta prin radio ca a inceput sa coboare, pentru aterizare pe aeroportul din Timisoara.
In acest Parlament al nostru, caci al nostru este, ce mai incolo-incoace, doar noi ni l-am ales, majoritatile se constituie, de vreo opt ani, nu in urma intelegerilor dintre diversele partide, nici macar in urma negocierilor pe care, altundeva, le poarta candidatul desemnat pentru functia de prim-ministru, ci in functie de dorinta, vointa si interpretarile presedintelui tarii.
Cu ea vom convietui inca o buna bucata de vreme. Drept pentru care las pentru zilele urmatoare toata aceasta improvizatie a liberalilor, menita a trage tara in turbulente politice care sa ascunda incapacitatea lor de a guverna eficient.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Legibus idcirco omnes servimus, ut liberiesse possimus - De aceea ne supunem cu totii legilor, ca sa putem fi liberi. Am citat din discursul lui Marcus Tullio CICERO - Pro Cluentio, sustinut in anul 66 i.H.
Indiferent de actuala cazare - in opozitie sau la putere - toata social-democratia mioritica are probleme. Spre deosebire de PSD, unde necazurile s-au adunat maldar, "problemaā€¯ PD-ului se numeste Cozmin Gusa (ceea ce ne indreptateste sa spunem ca samanta de scandal este tot de sorginte pesedista).
google-analytics.com